Webres.dk © 2005

Gratis domæne

Nogle udbydere tilbyde gratis domæne, men pas på, for det kan sagtens gå hen og blive en dyr løsning.
Der er sjældent noget her i verden der er gratis, og det gælder også med domæner. Så hvis udbyderne tilbyder gratis domæne, kan du i de fleste tilfælde godt regne med at de vil hente pengene hjem på andre måder.
Typisk forholder det sig således, at muligheden for et gratis domæne er betinget af køb af webhotel. Dertil kommer ofte et oprettelsesgebyr. Det kan også være at udbyderne umiddelbart tilbyder gratis domæne, men så pålægger et administrationsgebyr.

Det gælder altså om at være opmærksom på dette prisstruktur, men det betyder ikke at der ikke kan være penge at spare. Det vigtige er at foretage en retvisende sammenligning af priserne for de enkelte udbydere. Til det formål kan det være en gode ide at sammenligne samlede priser for 3 år.

Endelig skal du huske på at der er forskel på at købe domæne med webhotel og købe domæne uden webhotel. Hvis du skal have domæne uden webhotel, så er det udelukkende prisen der er afgørende. Hvis du derimod skal have domæne sammen med webhotel, så er det vigtigste at du køber et godt og stabilt produkt. Der er jo ikke meget ved et billigt webhotel som ikke virker.