Webres.dk © 2005

Eget domæne hos Wannafind

Wannafind ligger i den dyre ende af markedet. Så hvis prisen er det afgørende for dig, når du skal have dit eget domæne og webhotel, så er Wannafind måske ikke den mest oplagte udbyder for dig.

Denne udbyder har generelt et godt ry, så jeg havde naturligvis forventninger om at få et godt produkt, da jeg flyttede mit eget domæne til Wannafind. Disse forventninger er blevet indfriet! Så selvom priserne er i den dyre ende, vil jeg mene at produkterne er pengene værd.

Selve oprettelsesprocessen med flytning af domænet og oprettelse af webhotellet gik forholdsvis hurtigt. Dog syntes jeg at det er irriterende at man skal indsende en abonnementsaftale, hvor man skriver under på købet. Personligt mener jeg at dette er unødvendigt, da der jo allerede betalt for domænet og webhotellet. Wannafind har altså fået deres betalt, så hvad skal abonnementsaftalen gøre godt for?
Det at man skal indsende denne aftale forsinker naturligvis oprettelsesprocessen i forhold til andre udbydere, hvor bestilling af eget domæne og webhotel foregår mere automatisk. I mit tilfælde hastede det lidt med at få domænet og webhotellet klar, så da jeg havde faxet abonnementsaftalen til Wannafind, ringede jeg til dem, og straks efter oprettede de produktet - God og hurtig service!

Dette lille irritationsmoment kan dog ikke ændre ved at jeg er ganske godt tilfreds med Wannafind. Hvis du lægger vægt på hurtig og god telefonsupport på dit eget domæne og webhotel, så kan jeg varmt anbefale Wannafind.